didier de borle, beeldmaker

Abstracte fotografie

op dichan.eu door

Didier de Borle, beeldmaker

naar het menu van deze website

Welkom op mijn website 'Abstracte fotografie'

Abstracte fotografie is een middel om een visueel beeld weer te geven dat geen weergave is van de werkelijkheid en dat gemaakt is met een fototoestel. Het onderwerp wordt op een zodanige manier vastgelegd dat het niet direct herkenbaar is. Vaak blijven slechts vormen, lijnen en kleuren over.

Ik ben Didier de Borle, hobbyfotograaf, en ik ben sinds mijn pensionering woonachtig aan de Belgische kust te Oostende. Ik noem mij liever 'beeldmaker' dan 'fotograaf'.
Vier en vijftig jaar geleden begon ik met fotografie en sinds 2013 ga ik digitaal. Ik gebruik een spiegelreflexcamera 'canon 650D' en fotografeer in RAW. Mijn beelden bewerk ik met Lichtroom en Paint.net.

Tot juli 2022 was abstracte fotografie een prettige bijvangst. Omdat ik meer wil gaan doen met abstracte fotografie volg ik een cursus bij de Academie voor Abstracte fotografie. Een aanrader voor iedereen die kennis wenst te maken met 'die wondere wereld'.

Mijn abstracte fotokunst is geen weergave van de werkelijkheid. Het is een onderdeel van mijn werkelijkheid.
Vanaf het moment dat jij
  -   er iets in ziet
  -   dat het bij jou een gedachte of een idee oproept
wordt het tevens deel van jouw werkelijkheid.

Op deze website maak je kennis met mijn abstracte beelden. Via het 'hamburger'-menu, rechts bovenaan, wandel je door de pagina's van mijn site.

Ik wens je veel kijkgenot.


 

[ top pagina ] © Didier de Borle

Keywords didier de borle, fotografie, abstract, spiegelreflex, camera, canon, lichtroom, paint.net