didier de borle, beeldmaker

Portretfotografie

op dichan.eu door

Didier de Borle, beeldmaker

naar het menu van deze website

Zin in een gratis fotoshoot?

fotoshoot op het strand te OostendeIk wil graag meer ervaring opdoen teneinde nog betere en mooiere beelden te maken en dit ook op het gebied van het werken met modellen. Wellicht wil jij graag een aantal mooie foto's van jezelf, alleen of samen met je partner, vriend of vriendin. Of wil je graag een aantal mooie foto's samen met of van je huisdier.

We hebben dus beiden profijt bij een gratis fotoshoot. Zo'n fotoshoot wordt ook wel aangeduid als:
   -  TFP staat voor Time For Photo
   -  TFCD staat voor Time For CD (tegenwoordig digitaal bestand)

Van deze formule wordt vaak gebruik gemaakt door beginnende fotografen en / of beginnende modellen.

Het model krijgt niet betaald als model en de fotograaf krijgt niet betaald als fotograaf. Zowel model als fotograaf kunnen de foto's enkel voor persoonlijk doel, niet commercieel dus, gebruiken. Het kopieerrecht blijft ten allen tijde bij de fotograaf en het portretrecht blijft ten allen tijde bij het model. Het model ontvangt een afgesproken aantal foto's welke tijdens de fotoshoot zijn gemaakt.

Ben je in voor zo'n gratis fotoshoot? Dan kunnen we volgende afspraken maken:

fotoshoot te Wuhan, Volksrepubliek Chinafotoshoot te Wuhan, Volksrepubliek China

fotoshoot te Wuhan, Volksrepubliek ChinaIk stel de volgende locaties voor aan de Belgische kust:
   -  op het strand,
   -  op de dijk,
   -  in het duingebied,
   -  in een park,
   -  ... .
Daarbij stel ik als voorwaarde dat de locatie bereikbaar is met openbaar vervoer.

Je bent minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldige identiteitskaart. De eerste foto die ik neem is van jezelf met je identiteitskaart (leesbaar) in de hand. Minderjarig, dan dien je vergezeld te zijn van ouder of voogd.
   -  Binnen de maand krijg je gratis 3 afgewerkte fotobestanden digitaal toegestuurd.

Je ontvangt de fotobestanden in twee formaten:
   -  Voor het (laten) maken van afdrukken tot het formaat 20 bij 30 cm (langste zijnde 3000 pixels). Op deze bestanden staat geen watermerk of copyright vermelding.
   -  Voor gebruik op internet, bijv: website of facebook (langste zijnde 750 pixels). Op deze bestanden staat wel een copyright vermelding.
   -  Daarnaast stuur ik je een link waar je alle foto's kan bekijken en eventueel downloaden of laten afdrukken. De link ontvang je samen met een inlogcode zodat alleen jij en diegenen aan wie je de inlogcode bekend maakt de foto's kan bekijken.
   -  Ik mag maximaal één van de foto's op deze website plaatsen. Het kopieerrecht op alle foto's blijft ten allen tijde mijn eigendom.
   -  Wanneer jij of ik één of meerdere van de foto's voor andere doeleinden wil gebruiken, moet dat bij wederzijdse toestemming en onder wederzijds aanvaarde voorwaarden. Een beantwoord e-mail bericht waaruit deze toestemming en voorwaarden blijkt volstaat hiervoor.

fotoshoot te Wuhan, Volksrepubliek China

Nog steeds geïnteresseerd? Laat mij dan - via het formulier - weten wanneer, waar en wat je graag wil. Doe je voorstel liefst een drietal dagen op voorhand.

Je naam:
     
Je e-mailadres:
     
Wat soort fotoshoot?
     
Waar wil je afspreken?
     
Wanneer wil je afspreken?
     

     


 

[ top pagina ] © Didier de Borle

Keywords didier de borle, beeldmaker, fotografie, portretfotografie, fotoshoot, model, fotograaf, tfp, time for photo, tfcd, time fot cd, digitaal bestand